TyreChallenge: o idee bănățeană cucerește Europa

703

O idee trăsnită, pornită cu un an în urmă a prins teren. Părea un mic concurs, mai mult o farsă decât ceva serios. Un prilej de a face haz și distracție. Iată că acum merge mai departe cu a doua ediție și cu mai multă experiență. Chiar se vede treaba că va deveni ceva serios. Nu strică nimănui să se descurce cu o mașină rămasă în pană.

Este indiscutabil o provocare, un challenge, pentru orice șofer, iar concursul de sâmbătă, 23 septembrie 2017, poate ridica pe mulți conducători auto la rang de specialiști. Ideea, născută anul trecut la Timișoara, este pe cale de a cuceri Europa.

TyreChallange, ajuns la a 2-a ediție, oferă posibilitatea de a arăta abilitatea fiecarui posesor de mașină, în ceea ce privește schimbarea roții de rezervă. Premii și posibilitatea intrării în competiție cu participanți atât din România cât și din alte țări europene constituie un plus de „challenge”.

La ediția din acest an, TyreChallenge România oferă în 23 septembrie, de la ora 15, în parcarea de la Iulius Mall Timișoara, ocazia de a intra în compeția compionatului național de viteză la montarea roții de rezervă a mașinii. La fel ca și anul trecut, concurenții din România se pot întrece la Timișoara, Sibiu, Reșița, Cluj, Iași, Oradea și Brașov. În toate localitățile din România, veridicitatea evenimentului, cât și cronometrarea timpului va fi urmarită de specialiști de la ACR.

Imaginea acestui concurs de la Timișoara, organizat la nivel național de Delticom OE (cauciucuridirect.ro), este pilotul timișorean de raliuri, Sorin Mihoc.

„În orice situație schimbarea rapidă și in siguranță a roții de rezervă reprezintă un avantaj, indiferent despre ce concurs vorbim”, spune pilotul de raliuri Sorin Mihoc.

În această perioadă sunt programate concursuri similare și în alte țări precum Slovacia, Croația, Serbia, Ungaria, Austria și Germania.

Concurenții români se pot înscrie la www.tyrechallenge.com/romania, iar câștigatorul național va intra în posesia unui set de cauciucuri sponsorizat de un producător celebru ce anvelope.

Cei interesați pot afla detalii in plus de la Siegfried Thiel, PR 0745826273, siegfried.thiel.bz@gmail.com

roata rezerva 2 roata rezerva

LĂSAȚI UN MESAJ