Turneu amical internațional pentru Informatica

100

Vicecampioana României la futsal se prezintă înaintea noului sezon cu o întrecere amicală cu participare internațională. Informatica Timișoara organizează în week-end un puternic patrulater în sala Constantin Jude.

Susținătorii Informaticii și ai futsalului pot să îi vadă la treabă pe ultimii veniți în lotul condus de Robert Lupu. Violeții au transferat în această vară două nume importante, internaționalii sârbi Milos Simic și Slobodan Rajcevic.

Turneul amical de la finalul acestei săptămâni este organizat de clubul timișorean cu sprijinul Consiliului Local Timișoara și a Consiliului Județean Timiș. Au fost invitate să participe formațiile Autobergamo Deva (câștigătoarea Cupei României), Deus Sremska Mitrovica (vicecampioana Serbiei) și KMF Zelezarec Skopje (campioana Macedoniei). Meciurile sunt programate vineri și sâmbătă.

Formația antrenată de selecționerul Robert Lupu s-a despărțit în această vară de portarul Vlad Iancu. O despărțire previzibilă dacă ne raportăm la neînțelegerile dintre cele două tabere ce au răbufnit în timpl play-off-ului. Un alt jucător trecut la capitolul plecări este sârbul Slaven Novoselac.

Aflată înaintea celui de-al doilea sezon în Liga I, Informatica și-a propus câștigarea tuturor competițiilor: Cupa României și titlul de campioană. Reamintim că în sezonul precedent, Informatica a pierdut finala campionatului în fața celor de le City US Târgu Mureș, iar în Cupa României s-au oprit în faza sferturilor de finală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ