Tupeu la frontiera Cenad! Ce a făcut un tânăr din Timiș

395
Tupeu maxim pentru un tânăr timișean. A vrut să iasă din țară cu acte false și, ca și când nu ar fi fost de ajuns, conducea și o mașină de lux care era căutată de polițiștii britanici după ce a fost declarată furată.
Totul s-a petrecut la vama Cenad. În noaptea de joi spre vineri, tânărul de 31 de ani a vrut să treacă frontiera și să ajungă în Ungaria. Polițiștii de frontieră timișeni au fost însă vigilenți și au descoperit totul.
”La controlul specific, lucrătorii noştri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia original, acesta fiind fals. Totodată, polițiștii de frontieră au mai constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în data de 16.07.2018, iar plăcuțele de înmatriculare ale acestuia aparțineau altui autoturism”, transmite Poliția de Frontieră.
Tânărul a declarat că a obţinut documentul și autoturismul din Marea Britanie, în urmă cu două zile, în schimbul sumei de 7000 de lire şi nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul ar fi fals sau că autoturismul ar fi căutat de către autorităţi.
Mașina, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituției, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, tăinuire și uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.