Tupeu de… timișoreancă! Ce mai vrea Alina Vidican de la Cristi Borcea?

7433

Venită de câteva săptămâni în România, alături de cei doi copii ai săi, Alina Vidican pare să fie mai decisă ca niciodată să facă totul pentru ca celor doi micuți ai ei să le fie cât mai bine.

Așa că, spun surse apropiate familiei timișorencei, fosta soție a lui Cristi Borcea este decisă să obțină de la acesta o nouă ”favoare”.

Mai exact, sub motivul că taxele de școlarizare sunt uriașe în Statele Unite ale Americii și devisă fiind ca cei doi copii ai ei și ai fostului acționar dinamovist să urmeze studiile acolo, Alina a solicitat o ”mică” mărire a sumei pe care o primește drept pensie alimentară.

Mai exact, ea și-ar dori, în plus, o sumă de circa 200 de dolari, suficientă din punctul ei de vedere pentru a le asigura celor doi micuți accesul în cele mai bune școli din SUA.

Alina Vidican a primit, după divorț, din partea lui Cristian Borcea, apartamentul din Miami, unde va putea locui alături de cei doi copii, 120.000 de euro pentru Alina şi 10.000 de euro pensie alimentară care va fi plătită lunar de fostul afacerist, care îşi asumă şi obligaţia de a asigura sprijinul financiar pentru copii celor doi până la majorat, incluzând taxele de şcolarizare.

Sursa: Spy News

2 COMENTARII

  1. „ea și-ar dori, în plus, o sumă de circa 200 de dolari, suficientă din punctul ei de vedere pentru a le asigura celor doi micuți accesul în cele mai bune școli din SUA”

    Cum poti sa le asiguri copiilor cele mai bune scoli din SUA cu 200 de dolari?! Poti sa faci asta, eventual, in Bangladesh. In fine, dupa „tupeul” de 10.000 de dolari pe luna primiti lunar, este chiar jenant sa mai ceri si un maruntis de 200 de dolari in plus „pentru cele mai bune scoli”. Pitipoanca de la Timisoara…

LĂSAȚI UN MESAJ