Triunghi amoros sfârșit cu distrugerea a două vieți. Mario le-a luat mințile până s-a ajuns la crimă

2126

Mario e adolescentul pentru care a fost ucisă Denisa, o tânără în floarea vârstei, născută la Tulcea, dar stabilită în Spania, la Alcorcon, împreună cu părinții. Fata a fost înjunghiată în abdomen de actuala iubită a lui Mario, Rocio.

Denisa Maria avea 17 ani. Duminică seara a fost înjunghiată mortal de Rocio, o adolescentă care avea o relaţie cu Mario, fostul iubit al româncei.

Presa spaniolă a încercat să desluşească firele unui triunghi amoros care s-a rupt cu o crimă sălbatică. Pur şi simplu, Denisa se îndrăgostise de persoana greşită. Mario, un spaniol cunoscut având probleme cu drogurile, o părăsise.

Dar apărea din când în când şi Denisa nu îi putea rezista. Chiar dacă acum era cu alt băiat, Ivan, ea se întâlnea uneori pe stradă cu Mario şi apropiaţii vedeau că se bucură de aceste întâlniri.

Nu se bucura de asta Rocio, actuala iubită a lui Mario. Ea a început să îi trimită Denisei ameninţări cu moartea. Fata nu le-a luat în seamă, chiar dacă le-a arătat părinţilor. Apoi le-a spus că ameninţările au încetat.

Şi când lucrurile păreau că sunt doar o hârjoneală firească între adolescenţi, Rocio a lovit mortal. Crima s-a produs duminică seară, în jurul orei 22.00. Denisa Maria se afla la Mario.

La un moment dat, o persoană a sunat la uşă, iar Denisa a fost cea care a răspuns. Românca vorbea la telefon în momentul în care a deschis uşa şi a fost înjunghiată în abdomen.

Lovitura a fost atât de puternică încât tânăra de 17 ani a suferit o plagă înjunghiată de peste zece centimetri.

Prietena Denisei, cu care fata vorbea la telefon în momentul atacului, a fost cea care a sunat la Poliţie şi Ambulanţă pentru a anunţa că ceva rău s-a întâmplat.

Medicii au ajuns de urgenţă la locuinţa iubitului Denisei şi au găsit-o pe româncă într-o baltă de sânge.

Din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ