Trenul Iași – Timișoara, blocat într-o stație din Suceava după ce o cisternă a ajuns pe șine

116

Trenul Iași – Timișoara este blocat, vineri, într-o stație feroviară din județul Suceava. Acesta staționează de la ora 10:00 în gara din Iacobeni, după ce pe șine a ajuns un TIR care transporta o cisterna cu clei.

Autocisterna s-a răsturnat a trecut de parapete și a ajuns pe liniile de tren, blocând ciculația feroviară, între Iacobeni şi Argestru.

”La fața locului s-au deplasat reprezentanţii Regionalei CF Iaşi, Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, care intervin cu două autospeciale de stingere, echipaje de la SAJ, Ocolul Silvic și Comitetul Local pentru Situații de Urgență Iacobeni”, transmite CFR Infrastructură.

Din motive de siguranţă, trenul IR 1833, care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord, a fost oprit în staţia Iacobeni. Nu există pericol de explozie, însă traficul feroviar pe relaţia Iacobeni – Argestru rămâne închis până când autocisterna va fi îndepărtată de pe șine.

UPDATE, ora 15 – Circulația trenurilor a fost reluată

Circulația trenurilor din Suceava a fost reluată. Garniturile au fost repuse în mișcare după ce autocisterna a fost ridicată de pe șine, iar personalul CFR a verificat starea șinelor. Trenul IR 1833 Iași – Timișoara are o întârziere de 241 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ