Trei tone de parfumuri furate, descoperite într-un TIR condus de un șofer român

2411

Un şofer român de camion a fost prins la Padova cu 3 tone de parfumuri furate. Nu ar fi fost oprit, dacă nu ar fi încărcat camionul cu 1,5 tone peste sarcina admisă, acesta fiind şi motivul pentru care a fost oprit în trafic de Poliţia Rutieră italiană.

La percheziţie, s-au găsit 9.824 pachete de parfumuri și cosmetice, toate marca Chopard, cu o greutate totală de 3160 kg, depășind astfel cu aproximativ 1500 kg greutatea indicată în documentul de circulație.. Pentru a estima valoarea încărcăturii, un parfum Chopard are un preţ mediu de 150 de lei.

Întrebat ce ştie despre încărcătură, şoferul a declarat că ar fi luat încărcătura de la un furnizor din Milano şi o transporta spre România.

Poliţiştii informează că şoferul român a fost amendat pentru greutatea transportată în plus, iar vehiculul şi bunurile transportate au fost supuse sechestrului.

De asemenea, conducătorul auto a fost dus la sediul poliției din Padova, unde românului i s-a adus la cunoştinţă că este cercetat în stare de libertate pentru transport de bunuri furate.

Poliţiştii, citaţi de ilgazzettino.it, precizează că sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare pentru a verifica proveniența mărfurilor franceze şi implicarea şoferului român în acest caz.

sursa – observator.tv

foto – arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ