Trei noutăți și ”bancă” nouă pentru BC SCM Timișoara

86

Schimbări importante pentru BC SCM Timișoara. Lotul violeților a fost întărit cu patru stranieri dar și cu un nou staff tehnic cu doar câteva zile înaintea reluării Ligii Naționale.

Dacă prima săptămână a anului a fost cea a despărțirilor pentru BC SCM Timișoara, săptămâna ce îi urmează poate fi intitulată cea a întăririlor pentru că gruparea violetă a bătut palma cu trei baschetbaliști. Este vorba de americanul Joshua Warren, pivot de 2,06 metri ce vine din campionatul de peste ocean, sârbul Mladen Jeremici, poziția 2 și 3 de 1,98 metri ce vine de la KK Vrșeț, respectiv bulgarul  Veselin Veselinov, poziția 3 și 4 de 2,02 metri, de la Rilski Sportist.

”Leii” l-au convins și pe pivotul Dalibor Djapa să revină la echipă, astfel că lotul este aproape complet. Sârbul a evoluat în toamnă la Timișoara însă își anunțase plecarea la finalul anului.

Staff-ul tehnic a fost și el modificat, iar confirmarea este asteptata in cursul zilei de astazi. Perechea Milorad Perovici şi Nenad Markovici a fost înlocuită de cuplul Nenad Mandici și Cristian Bota. Ambii au mai stat pe banca echipei însă în postura de secunzi.

Timisoara joaca in 18 ianuarie primul meci al anului, pe terenul lui BC Mures Tg. Mures.

LĂSAȚI UN MESAJ