Trei călători răniți într-o croazieră pe Dunăre! Vasul a lovit un cargo

80

Trei persoane care călătoreau cu o navă de croazieră pe Dunăre au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, după ce vasul pe care se aflau a fost implicat într-un accident cu un cargo, pe raza judeţului Tulcea.

Nava de croazieră, aflată sub pavilion Malta, venea din Germania, avea la bord 165 de persoane şi se îndrepta spre Portul Tulcea, atunci când a lovit un cargo, aflat sub pavilion Panama, care se îndrepta spre Galaţi.

„Două persoane, mamă şi fiică, au fost preluate de o primă ambulanţă. Femeia mai în vârstă a avut un atac de panică pe fondul unei suferinţe cardiace mai vechi şi a necesitat îngrijiri mai deosebite. Fiica acesteia prezintă un traumatism la un membru superior, suspiciune de fractură. A treia persoană a fost preluată de pe navă cu un traumatism toracic abdominal. Ele se află internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă”, conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Poliţiştii şi Căpitănia Zonală a Portului Tulcea efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs evenimentul. „S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere de culpă şi vătămare corporală din culpă”, a anunţat IPJ.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ