Trei bărbați cu comportament antisocial identificați de jandarmii Grupării Mobile Timișoara

30

Sâmbătă în jurul orei 15:00, o doamnă jandarm aflată în drum spre casă după finalizarea serviciului, a observat în zona unde locuiește, prezența a trei bărbați cu comportament antisocial, care aveau asupra lor băuturi alcoolice și care abordau femeile pe stradă într-un mod agresiv.
Aceasta a solicitat ajutorul jandarmilor, iar echipajul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, aflat în executarea misiunii de patrulare, s-a deplasat de urgență la fața locului, identificând persoanele în cauză, trei bărbați cu vârste de 41, 45, respectiv 46 de ani.
Pe parcursul efectuării procedurilor legale în vederea sancționării acestora, bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a manifestat violent față de jandarmi, motiv pentru care a fost solicitat sprijin medical, iar după sosirea ambulanței, jandarmii l-au însoțit până la unitatea medicală specializată, în vederea evaluării psihiatrice a acestuia.
Ulterior, militarii au aflat din declarațiile locuitorilor din zonă, care le-au mulțumit pentru intervenția promptă, că persoana în cauză nu se afla la prima abatere comportamentală și că se temeau de prezența sa.

„Reamintim pe această cale că suntem la dispoziția cetățenilor și îi îndrumăm pe aceștia să solicite ajutorul nostru la numărul unic de urgență 112, oricând se află într-o situație dificilă sau dacă sunt martorii săvârșirii unei fapte antisociale” mai spun jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.