Transporturi de utilaje energetice, posibile blocaje în trafic

52

Autostrada A1 și mai multe drumuri naționale din vestul țării ar putea fi blocate din cauza a două transporturi agabaritice. Mașinile cu tonaj depășit vor transporta utilaje energetice între București și granița cu Ungaria, pe autostrada A1.

Transporturile se desfășoară  în perioada 19 – 21 februarie, pe ruta: Nădlac II PTF – A1 – Margina – DN68A – Săcămaș – DN7 – DN76 – Șoimuș – A1 – Sibiu – DN7 – Pitești – A1 – DNCB – București (DJ401, SOS. BERCENI NR. 104).

Lățimea maximă a vehiculelor este de 3,70 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri.Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.