Transport în comun prelungit la Reşiţa pentru Revelion

670

Reşiţenii vor putea să ajungă acasă de la petrecerile de Anul Nou cu transportul în comun. Autobuzele vor circula până la ora 01:00 în 1 ianurie 2018. De asemenea, autorităţile reşiţene anunţă că anul viitor preţul transportului în comun rămâne neschimbat.
„Prețul unui abonament lunar valabil pe toate liniile pentru categoriile elevi/studenți și pensionari este în valoare de 20 lei; facilitățile și gratuitățile acordate conform legii pentru celălalte categorii de persoane rămân neschimbate. Actele necesare pentru eliberarea unui abonament din categoria pensionari sunt: copie după ultimul cupon de pensie, copie după actul de identitate B.I./C.I..
Începând cu data de 01.01.2018 tarifele de călătorie practicate la bilete și abonamente rămân neschimbate, inclusiv modul de eliberare în mijloacele de transport în comun”, transmite Primăria Reşiţa.
În această iarnă Primăria Reşiţa reuşit să reducă în patrimoniu şi gestiunea municipalităţii transportul în comun care fusese concesionat unei firmei private care a dus doar pagubă oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ