19.8 C
Timișoara
sâmbătă 30 septembrie 2023

Transport ilegal de material lemnos identificat de jandarmii Grupării Mobile Timișoara

AdministrațieTransport ilegal de material lemnos identificat de jandarmii Grupării Mobile Timișoara

Sâmbătă, 26 august 2023, în jurul orei 22:00, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timișoara au identificat o autoutilitară care staționa pe o stradă de pe raza comunei Topolovățu Mare, încărcată cu material lemnos.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că lemnul era trasportat fără documente legale iar jandarmii au solicitat sprijinul reprezentanților Ocolului Silvic Timișoara pentru realizarea măsurătorilor.
Lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic, iar persoana exploatatoare a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Alte subiecte :

Alegeri fără surprize în filiala Timiș a PSD | FOTO-VIDEO

Parlamentarul Alfred Simonis este noul președinte al filialei PSD Timiș cu o majoritate covârșitoare de voturi. De fapt noul președinte este cel vechi tot...

Pianistul Andrei Ivanovich revine la Timișoara cu un recital în memoria lui Dinu Lipatti

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara organizează, la Sinagoga din Cetate, în data de 3 octombrie 2023, ora...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :