Transfer din Euroligă pentru SCM BC

249

Timișoara și-a definitivat lotul pentru startul sezonului, iar ultimul nume anunțat de ”lei” este cel al unui fost campion mondial și european de tineret și cu prezențe în Euroligă, sârbul Marko Cakarevic.

Alb-violeții au păstrat pentru final numele celei mai importante achiziții din intersezon, cea a lui Marko Cakarevic. Vorbim de un campion mondial și campion european de tineret, campion al Serbiei și Bosniei-Herțegovina, câștigător al Ligii Adriatice, al Cupei în Franța, Serbia și Bosnia, și 17 meciuri în Euroligă cu tricoul lui Partizan Belgrad.

Baschetbalistul de pozițiille 3 și 2, a semnat un contract pe perioada unui sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul și va face parte din noul proiect BC Timișoara. A jucat pentru Asvel Lyon (Franța), Pelister (Macedonia), Partizan Belgrad (Serbia), și Igokea Aleksandrovac (Bosnia-Herțegovina). De-a lungul timpului a fost coleg de echipă cu Milos Komatina și Mladen Jeremic, actualii jucători ai SCM-ului.

Cakarevic este al cincilea stranier din lotul BC SCM Timișoara și totodată ultimul pe care ”leii” îl fac în această perioadă de vară. Lotul alb-violeților se reunește duminică, pe ștrandul No Name.

 

LĂSAȚI UN MESAJ