Tramvaiele vor circula din nou, la Reșița. Când se vor relua călătoriile cu aceste mijloace de transport

759

Primăria Reșița a lansat licitația pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice necesare pentru proiectul privind reintroducerea tramvaiului în municipiul de pe Bârzava. Atribuirea contractului urmează să aibă loc pe 13 noiembrie 2017, anunță reprezentanții Transport Urban Reșița.

Licitația vizează atribuirea unui contract pentru 48 de luni, ce se va derula în trei etape și are o valoare totală de 2.355.000 de lei. Contractul cuprinde realizarea mai multor studii și documentații, cum un studiu geotehnic și topografic, un raport de audit energetic, certificatul de performanță energetică pentru clădirile din amplasamentul depoului de tramvaie, documentația de avizare a lucrărilor de intervenții, un deviz general al lucrărilor, realizarea proiectului tehnic de execuție și a documentației pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu, dar și asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului în timpul execuției lucrărilor.

Transportul cu tramvaiul în municipiul Reșița a fost oprit în anul 2011 din cauza infrastructurii învechite și a parcului de tramvaie cu durata de viață depășită.

sursă: reper24.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.