Șeful lui Poli candidează pentru șefia LPF-ului

174

Președintele lui ACS Poli Timișoara este singurul contracandidat al președintelui Gino Iorgulescu la alegerile pentru șefia instituției. Sorin Drăgoi are nevoie de jumătate plus din voturile Adunării Generale din 23 octombrie.

Liga Profesionistă de Fotbal, organismul responsabil cu organizarea Ligii I, a oficializat lista cu nominalizările pentru alegerile din 23 octombrie, atunci când va fi ales președintele pentru următorii cinci ani. În cursă au mai rămas doar doi candidați, Gino Iorgulescu, cel care conduce liga în prezent, respectiv șeful ACS Poli, Sorin Drăgoi.

Sorin Drăgoi este actualul președinte al lui ACS Poli, funcție pe care o deține din vara anului trecut. Sub conducerea sa clubul timișorean a reușit o salvare miraculoasă de la retrogradare într-un sezon în care a porni cu -14 puncte. A ajuns în fruntea clubului din postura de city-manager al municipiului, post înființat de primarul Nicolae Robu. Drăgoi este un cunoscut om de afaceri venit din capitală în urmă cu câțiva ani.

Gino Iorgulescu (61 de ani) a fost ales președinte al LPF-ului în anul 2013 detronându-l pe Dumitru Dragomir.

 

LĂSAȚI UN MESAJ