Tramvai deraiat, călători lăsați să aștepte

74

Un tramvai a deraiat, joi dimineața, în Piața Traian. Circulația garniturilor a fost blocată timp de o oră. O timișoreancă ce a trecut prin zonă a filmat incidentul.

”La Piața Traian a deraiat de pe șine tramvaiul 4. Nimic grav. Nimeni nu e rănit. Doar circulația e blocată. E doar încă o dovadă că nu suntem pe drumul cel bun. Avem nevoie de un nou început care să repună pe șine serviciile oferite administrația publică”, a scris timișoreanul pe Facebook.

Omul s- aplâns că STPT nu a anunțat călătorii că există o problemă și că circulația tramvaielor este daată peste cap. Astfel, timișorenii au fost nevoiți să aștepte în stații fără să știe că sunt întârzieri.

”Am mers cu bicicleta mai departe până la Piața 700 și ce e cel mai frustrant e că deși există panouri de afișaj electronic și-n fiecare stație așteptau călători, aceștia nu erau anunțați prin intermediul acelor panouri că există o problemă la Piața Traian. Așa arată digitalizarea administrației publice în acest moment”, a mai scris timișoreanul pe rețeaua de socializare.

De-a lungul anilor, mai multe tramvaie au deraiat sau s-au stricat și au rămas încremenite pe șine.

LĂSAȚI UN MESAJ