Traian Vuia omagiat la Aeroportul Internațional Timișoara

637

Expoziția de grafică și fotografie „In memoriam Traian Vuia – 111 ani” a fost vernisată astăzi, 18 martie 2017, la Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia”. Responsabilii principalei porți aerieme a Banatului sunt încântați că aeroportul are onoarea de a purta numele marelui pionier al aviaţiei, la nivel internaţional.

Expo AIT 1

Expoziția se află în zona publică a aerogării, putând fi văzută timp de 10 zile atât de către pasagerii care tranzitează Aeroportul cât şi de către vizitatori.

Expo AIT 4

Evenimentul, consemnat și pe pagina de Facebook a Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, organizat în colaborare cu Muzeul Național „Banatul” marchează împlinirea a 111 ani de la ridicarea primului aparat de zbor al pionierului aviației românești și mondiale, Traian Vuia.

Expo AIT 3

Evenimentul a fost marcat astăzi la aeroportul din Timişoara prin deschiderea expoziției și discursul celor prezenţi, respectiv oameni de cultură, istorici, consilieri județeni și locali, reprezentanți ai APDT Timiș, reprezentanți ai Muzeului Național „Banatul „, reprezentanți ai aeroportului.

LĂSAȚI UN MESAJ