Traian Stoia rămâne viceprimar încă cel puțin o săptămână! Vedeți cine spune asta-VIDEO

85

Deși îl vor plecat din partid, social democrații timișeni mai au de așteptat până ca ”oaia neagră” din PSD Timiș, Traian Stoia, să părăsească și Consiliul Local Timișoara și fotoliul de viceprimar.

”Procedura de excludere din PSD a lui Traian Stoia este destul de greoaie. După ce a fost exclus din organizația PSD Timișoara, urmează validarea voturilor unanime în organizația județeană. Abia pe urmă se trece la pasul următor: retragerea sprijinului în Consiliul Local Timișoara, care duce automat la eliberarea locului de viceprimar”, spune Dan Idolu, actualul lider de grup al social-democraților din CLT, după ce Alfred Simonis a renunțat la acest rol.

Acesta din urmă exclude posibilitatea ca Traian Stoia să mai rămână în Consiliul Local Timișoara ca independent sau în funcția de viceprimar, după ce excluderea din PSD este validată și i se retrage sprijinul.

”Domnul primar Robu poate să-l păstreze ca și consilier personal acum, după ce s-a reconciliat cu Traian Stoia, la fel ca și cu Alin Popoviciu. Este exclus, conform regulamentului, să-l mai vedem pe Stoia în altă postură”, este convins Alfred Simonis.

UPDATE. Poziţia lui Nicolae Robu: „Eu nu sunt avocatul d-lui Stoia. Omul acesta a căzut în dizgrația PSD, culmea, tocmai când a început să-și facă datoria față de Timișoara și timișoreni”

„Pe mine nu mă interesează problemele interne ale PSD. Știam că taberei Grindeanu nu i-a trecut gustul amar al înfrângerii suferite la alegerile municipale, când a fost ales președinte dl Răducanu contra dl Bârsășteanu și mai știu și că în PSD e o competiție acerbă pentru a se scăpa de la a-mi fi contracandidat la Primăria Timișoara.

Eu nu sunt avocatul d-lui Stoia, dar mă simt dator să spun un lucru, și anume, că omul acesta a căzut în dizgrația PSD, culmea, tocmai când a început să-și facă datoria față de Timișoara și timișoreni, când, dându-și seama în ce mizerii a fost târât de colegii PSD-iști – atât de „demni” de eticheta Grupul Împotriva Timișoarei pusă de mine!-, s-a detașat de ei și a votat sistematic pentru Timișoara și pentru timișoreni.

Eu mă bucur că talibanii PSD, cu toate metodele securistice la care au recurs, n-au reușit până acum și nici nu văd cum vor putea reuși de-acum înainte, să identifice persoana care a votat cu PNL, tot decisiv, când s-a încercat demiterea viceprimarului Dan Diaconu, persoană care m-a asigurat că și cu altă ocazie, în momente decisive, va fi, convinsă că eu, prin tot ce fac, servesc Timișoara și timișorenii, alături de mine și nu alături de șefii săi vremelnici, pentru care nu nutrește decât dispreț”, a afirmat Nicolae Robu, copreședintele PNL Timiș şi primarul Timișoarei.

Vezi: Traian Stoia ar putea fi exclus din PSD-VIDEO şi Preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, demisie din cauza lui Traian Stoia! UPDATE. Interimar Florin Bîrsășteanu, demisie Alfred Simonis!

LĂSAȚI UN MESAJ