Traian Băsescu a venit la Timişoara să-şi achite amenda

830

Traian Băsescu a făcut, vineri, o scurtă vizită de lucru în vestul ţării. Scopul principal a fost de a vedea mersul campaniei electorale în filiala judeţeană Timiş a PMP.

Într-un discurs ce s-a dorit a fi mobilizator i-a îndemnat pe toţi alegătorii să se prezinte la urne. Marius Dugulescu are nevoie de ajutorul electoratului său. A scos în evidenţă că regretă toţi foştii membri ai PDL ce au plecat odată cu Vasile Blaga sau Gheorghe Falcă.

Dar şi noii membrii ai partidului său sunt oameni cu mare experienţă. Toţi primarii trebuie să se ghideze doar după Constituţie. Atunci nu vor putea greşi.

Dar adevăratul motiv al vizitei a fost cel de a plăti amenda de 4.000 de lei aplicată de Poliţia Locală pentru poarta vopsită de Dugulescu. Plăteşte cu mare plăcere fiindcă de banii aceștia se va folosi viitorul primar pentru a planta tei în oraş şi nu palmieri.

„Îl asigur pe domnul primar Robu că voi plăti amenda pentru poarta verde. Poate în loc de palmieri o să pună şi tei prin oraş. Din banii de amendă să cumpere câţiva tei să-i planteze şi va fi toată lumea mulţumită”, a declarat Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ