Tragedie pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva! Un om a murit

1188

Un bărbat de 63 de ani, angajat al firmei UMB, cea care lucrează la construirea Lotul IV al autostrăzii, a murit electrocutat. Tragedia s-a produs astăzi, în jurul orei 17.00, pe platoul amenajat în comuna Șoimuș. Din datele polițiștilor, bărbatul decedat împreună cu fiul său manevrau bena unui camion pentru a o curăța de resturi de materiale. Camionul era parcat sub liniile de înaltă tensiune. În timpul manevrelor, utilajul a atins cablurile electrice, formând un arc electric prin corpul victimei, care se afla lângă camion. La volan, era fiul său.

„Azi în data de 21.04.2019, Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, cu privire la faptul că, în parcarea amenajată pentru utilajele aparținând unei societăți ce efectuează lucrări pentru construcția autostrăzii A1, din comuna Șoimuș, sat Bejan, se află o persoană căzută la pământ. Polițiștii ajunsi la fața locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al societății mai sus menționate și care se afla în timpul liber, în timp ce efectua manevre cu bena autocamionului al aceleași societăți, care se afla parcat sub liniile de înaltă tensiune, a produs un arc electric, care a condus la decesul unui bărbat, coleg de muncă, în vârstă de 63 de ani, aflat în timpul liber și care se afla lângă autocamion. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Deva, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă”, a informat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat să resusciteze victima timp de 50 de minute, dar fără niciun rezultat.

LĂSAȚI UN MESAJ