Tragedie la un concurs de ATV-uri! O fată de 28 de ani a murit strivită în panta KILLER HILL

321

Tragedie în Cluj, în timpul concursului Hunt The Wolf 2019, cea mai dură cursă de ATV-uri din Europa, după cum o descriu organizatorii. Ieri, în timpul competiţiei, o concurentă de 28 de ani a murit strivită sub ATV.

Concursului de ATV-uri se desfăşoară la Sâncraiu, judeţul Cluj, unde participă sportivi din 16 ţări.

Ieri, o fată de 28 de ani, care a concurat la categoria crossover, a avut parte de un sfârşit groaznic, după ce ATV-ul pe care se afla s-a răsturnat, iar vehiculul a căzut peste ea.

„Pur şi simplu a fost strivită de ATV”, a declarat pentru observator.tv Ionuț Georgescu, un vâlcean care a concurat în anii trecuți la acest concurs. Anul acesta, însă, nu a putut participa având mâna în ghips. El susţine că tragedia s-a produs din cauza organizării slabe.

„An şi an la rând, aceeaşi proasta organizare a competiţiei! A fost o pantă grea, la categoria crossover. Acea fată a coborat panta înclinată aproape 75 grade… ATV-ul s-a răsturnat, ea a fost aruncată pe pantă în jos, iar ATV-ul a căzut peste ea. Pur şi simplu, a fost strivită de ATV.

În mod normal, la o pantă aşa de periculoasă, trebuie să stea cineva din staff acolo sau măcar o ambulanţă să fie în zonă, mai aproape. Nu era nimeni acolo!

Eu am plecat de la baza de la finish normal, unde a fost si locatia parcarea de ATV-uri. Am vazut cum toata lumea a fugit din parcare inclusiv ambulanta, care era la baza. Am facut pana acolo aproximativ 15 minute. Am ajuns la aceea panta numita „Killer Hill”, unde am vazut aceea fata intinsa, iar ATV-ul undeva jos, se vede si in poze. Anul trecut, alte persoane au fost luate de elicopter si duse de urgenta la Bucuresti sau la diferite spitale din tara. Din cate am auzit, este prima persoana care moare la acest concurs, editia 2019″, a declarat vâlceanul.

Citește mai mult pe observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ