Traficant de migranți, prins la vama Nădlac II VIDEO

13

Încă un turc, traficant de migranți, a fost prins de polițiști la frontiera cu Ungaria. Acesta transporta, în locul mărfii, aproape 50 de migranți.

”În data de 31.07.2020, în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, în vârstă de 35 de ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca Mercedes Benz cu semiremorca marca Tirsan, ambele înmatriculate în Turcia. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta mărfuri diverse, având ca destinaţie Franţa.

Cu ocazia controlului de frontieră, s-a descoperit că sigiliul vamal aplicat este deteriorat, iar colegii noştri au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, aceştia au descoperit în compartimentul marfă, ascunse în spatele unor cutii, 48 de persoane, din care 38 de bărbaţi, cinci femei şi cinci minori”, aflăm de la polițiștii de frontieră.

Migranții provin din Siria, Somalia, Irak, Afganistan, Egipt şi Palestina. Minorii au vârste cuprinse între un an şi 17 ani, iar adulţii între 18 şi 52 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ