Traficant de droguri arestat. Ce metodă ingenioasă a găsit pentru a le introduce în țară!

738

Un bărbat de 31 de ani a fost reținut pentru introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri, în Caraș-Severin.

Joi, 13 iulie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Caraş-Severin au dispus la reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 31 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în țară fără drept de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Boghian Valentin este suspectat că în perioada 10-11.07.2017, utilizând un serviciu de transfer al banilor, a cumpărat o cantitate de cca 500 grame droguri de risc şi a dispus introducerea acesteia în ţară printr-un serviciu de coletărie internaţională. Ulterior, în data de 12 iulie 2017 bărbatul a fost depistat în flagrant, în orașul Oţelu Roșu, jud. Caras – Severin, în timp ce primea din Spania coletul în care se afla disimulată cantitatea de droguri de risc achiziţionată în vederea distribuirii.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, s-ar fi achiziționat droguri de risc din Spania, care ar fi fost introduse în țară și distribuite pe raza județului Caraș-Severin.

Astfel că joi, 13 iulie 2017, Tribunalul Caraş-Severin a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Caraş-Severin. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ