14.6 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Trafic cu parfum în Piaţa Flavia din Timişoara

În pieţele de vechituri din Timişoara găsesti orice produs, dar atenţie, pentru că unele sunt de contrabandă. În weekendul ce tocmai s-a încheiat, comercianţii din Piaţa Flavia au fost verificaţi de jandarmi.

O femeie a fost prinsă în timp ce vindea sticle de parfum care purtau pe etechete numele unor companii mari din domeniu. Imediat, jandarmii au stabilit identitatea persoanei depistate, aceasta fiind o femeie în vârstă de 49 ani, cu domiciliul în comuna Ghioroc din județul Arad.

Existând suspiciunea că parfumul oferit de către aceasta, spre comercializare, este contrafăcut, jandarmii au ridicat, în vederea confiscării, 10 recipiente găsite asupra persoanei în cauză.

De asemenea, au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că „punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare” constituie infracţiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întrerupere apă caldă și rece – miercuri, 29.05.2024 – lucrări Rețele Electrice Banat SA

Având în vedere notificarea transmisă de către Rețelele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 49, planificate...

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Citește și :