Trafic congestionat pe DN68A. Nu de ninsori, ci de reparaţii

216

Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere începe mai multe lucrări de reparaţii la şosele. În plină iarnă, când sunt în vigoare coduri de ger şi ninsori, drumarii se pun pe astuat gropi.

Astfel, începând de de marţi, 17 ianuarie, timp de 3 zile, şoferii care circulă între Timişoara şi Deva vor întâmpina ambuteiaje din cauza lucrărilor.

„Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că în zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie, între orele 11-15, mai multe echipe ale districtelor Secţiei de Drumuri Naţionale Timişoara vor executa reparaţii cu mixtură stocabilă pe DN 68A, km 21+000 – 53+000, între nodul rutier Traian Vuia – Coşeviţa.

Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor. DRDP Timişoara face toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate rapid astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil”, trasmite DRDP Timişoara.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ