Toți cei care își doresc să ajungă inspectori de resurse umane pot urma un curs la CCIAT

194

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului de INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE (Cod COR 333304).

Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obţinute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Structura cursului este următoarea:
 Contractul individual de muncă
 Vechimea în muncă
 Contractul colectiv de muncă
 Jurisdicţia muncii
 Răspunderea salariaților
 Salarizarea. Permisul de muncă
 Formarea profesională
 Asigurările sociale de stat
 Noțiuni de organizare și legislația muncii
 Inițiere în căutarea unui loc de muncă
 Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular
 Șomajul
 Aplicații in programul REVISAL
 EXAMEN În cadrul cursului, se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un CERTIFICAT DE PARTICIPARE.

– Prezentare legislație, respectiv H.G. 500/2011 actualizată, OMMEPS 1918/2011;
– Aplicații practice în RGES cu utilizarea calculatorului. Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

Perioada: 10 – 28 iulie 2017 (de luni până vineri, între orele 1700-2000).
Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Lectori: Lucica Zirbau, Dan Cojocaru, Robert Hotean.
Preț: 1000 RON (achitabil în două rate).

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere și 20 % reducere pentru cursanții care au urmat un curs la CCIAT în ultimele 6 luni. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 104, tel. 0720444121, e-mail: tania.avramov@cciat.ro, Tania Avramov – Manager DFPP.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ