Tot mai mulți migranți la frontierele României. 17 sirieni, 4 libanezi și un algerian, prinși într-o singură noapte!…

382

În data de 1 octombrie 2016, în jurul orei 10.30, poliţiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul P.F. Ostrov au observat, în apropierea frontierei de stat, un grup de 17 persoane care se deplasa pe jos, la frontiera verde, dinspre Bulgaria spre România.
Polițiștii de frontieră au reținut grupul format din 17 persoane, 11 adulți şi 6 copii, cetăţeni sirieni, care ulterior a fost condus la sediul S.P.F. Ostrov pentru cercetări.

Pe de altă parte, tot în data de 1 octombrie 2016, în jurul orei 02.20, operatorul autospecialei cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, județul Timiș, a observat un grup de persoane care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării.
Grupul a fost interceptat în apropierea frontierei, pe direcţia localităţii Teremia Mare, și a fost preluat si transportat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, în vederea cercetărilor.
Din  primele verificări, s-a stabilit că sunt cinci  persoane  de sex masculin, patru de origine libaneză şi un algerian, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ