Tot mai mulți drogați prinși la Timișoara!

176

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte în Complexul Studențesc au depistat, în jurul orei 03.30, două persoane care stăteau pe treptele unei frizerii de pe Aleea Studenților și vorbeau tare, erau agitați, motiv pentru care au trecut la legitimarea acestora, stabilind că se numesc B.C.A., de 19 ani, și O.B.E., de 21 de ani, ambii cu domiciliul în Petroșani – Hunedoara. La verificarea acestora s-a constatat că aveau asupra lor, împachetată într-o bucată de hârtie, fragmente vegetale de culoare verde din categoria substanțelor interzise. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 05.40, polițiștii locali au depistat în zona centrală a orașului, lângă Muzeul Banatului, o persoană care stătea pe o bancă, avea un comportament ciudat, era euforic și vorbea incoerent. Trecând la legitimarea acestuia s-a stabilit că se numește A.A., are 19 ani și domiciliul în comuna Giroc. La controlul corporal sumar efectuat asupra acestuia conform prevederilor legale s-a stabilit că tânărul avea asupra sa o folie de staniol care conținea fragmente vegetale de culoare verde tot din categoria substanțelor interzise. Și cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.

Marţi, 11 iulie a.c., un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, pe timpul desfăşurării serviciului de ordine publică în municipiul Timişoara, a observat, în jurul orei 12.00, pe o stradă din cartierul Iosefin, doi bărbați implicați într-o altercaţie. La vederea echipajului de jandarmi unul dintre aceștia a aruncat în spaţiul verde două pliculeţe din plastic. Jandarmii au procedat la identificarea persoanelor, constatând că sunt doi bărbaţi cu vârsta de 34 și 41 de ani, domiciliați în municipiul Timişoara. Cele două pliculeţe, aruncate în spaţiul verde de către bărbatul în vârstă de 41 de ani, au fost recuperate, ele având în conţinut o substanţă vegetală uscată, de culoare verde. La percheziţia corporală efectuată, asupra aceleiaşi persoane a mai fost găsit un alt plic identic. Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării obiectelor găsite şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ