Tot mai multe firme din Timiș interesate interesate de legislația securității la incendii și protecției civile! – VIDEO

480

Fenomenul ”Colectiv” le dă de gândit tot mai multor întreprinzători din județ. Drept urmare peste 100 de firme s-au arătat interesate de seminarul-dezbatere privitor la ”prevederi legale în domeniul securității la incendii și protecției civile. Autorizarea societăților comerciale” organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al Județului Timiș și Primăria Municipiului Timișoara, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT.cciat seminar incendii_07

Vă reamnitim că potrivit hotărârii Consiliului Local Timișoara și a altor consilii locale din județul Timiș, toți agenții economici care desfășoară activități comericiale pe raza unităților administrativ teritoriale, trebuie să obțină punctul de vedere al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT”, cu referire la obligativitatea obținerii autorizației de securitate la incendiu. În cadrul seminarului, agenții economici au discutat cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT”, lt.col.ing. Lucian-Vasile MIHOC, Inspector Șef ISU „BANAT” și lt.col.ing. Sergiu Daniel DAMIAN, Compartiment Avizare/ Autorizare Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, ISU „BANAT” , alături de Ilie Cosmin PETROVICI, Șef Birou Autorizare Activități Comerciale, Primăria Timișoara.

Cei prezenți s-au arătat foarte interesați de tematică, ținând cont de sesiunea interactivă de întrebări și răspunsuri, care a adus în atenție aceste reglementări, precum și mecanismele și procedurilor legale de rezolvare. Rămâne de văzut dacă seminarul va avea finalitate practică prin ușurarea procedurilor de autorizare.

LĂSAȚI UN MESAJ