Toată viaţa şi-a dorit să ajungă la puşcărie. Visul i s-a împlinit la… 99 de ani!

404

Dacă majoritatea celor condamnaţi vrea să scape de puşcărie, iată că sunt şi unii care visează să fie arestaţi şi închişi în celulă.

Poliția din Olanda a ajutat o femeie în vârstă de 99 de ani să-și îndeplinească un vis mai puțin obișnuit, acela de a fi închisă într-o celulă de pușcărie.

baba-arestata-2Annie, care se apropie de aniversarea centenarului, și-a dorit să trăiască experiența de a fi încătușată și închisă în spatele gratiilor.

Ea i-a mărturisit unui funcționar de poliție că una dintre ultimele sale dorințe este aceea de a trăi experiența pușcăriei din perspectiva de persoană condamnată.

În ciuda faptului că nu a avut motive legale pentru a o închide în celulă, poliția din Nijmegen i-a sărit în ajutor, iar pensionara a fost trimisă în celulă, vizibil fericită.

Pentru a da o notă de autenticitate evenimentului, lui Annie i-au fost puse cătușele în timpul scurtei perioade petrecute în spatele gratiilor.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, autoritățile au descris evenimentul drept ”o zi de neuitat”.

Localnicii au lăudat forțele de poliție pentru că au ajutat-o pe Annie să șteargă de pe listă această dorință inedită, mai arată sursa citată.

baba-arestata-3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.