Titu Bojin revine la conducerea județeană a unui partid

659

Recent, a avut loc un congres județean de alegeri a formațiunii ce reunește membrii UNPR.
Partidul a avut un parcurs destul de sinuos în ultima perioadă. De la urcușuri până la coborâșuri destul de periculoase ce duceau invariabil la ieșirea din memoria alegătorilor că ar mai exista un astfel de partid.

A fost și o formă de asociere cu PMP. Aceasta chiar a prins forme concrete, dar mai apoi, din diverse motive, nu a funcționat.

Acum apele se mai limpezesc. A fost ales ca lider Titu Bojin. Precis va face treabă buna ca și în alte părți unde a și-a mai asumat conducerea fie în funcții politice, fie administrative sau profesionale.

Titu Bojin este ales noul președinte al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) Timiș. A fost votat în unanimitate fiind singurul candidat pentru această funcție. Au fost exprimate 317 voturi și nici unul împotriva actualului președinte care și până acum a ocupat funcția de interimar.

Nu trebuie uitat faptul ca a fost numărul unu în PSD Timiș o lungă perioadă. Apoi, din cauza unor frecușuri interne dintre mai multele tabere apărute, a fost marginalizat până a luat calea UNPR-ului.

Poate aici va reuși să scoată gruparea timișeană a partidului din conul de umbră în care a căzut de o vreme.

Titu Bojin, asemenea celebrului personaj de film interpretat de Arnold, s-a ținut de vorbă și a îndeplinit promisiunea „I’ll be back”.

Rămăne de văzut ce prime măsuri politice se vor lua acum cu noua conducere. Optimism există pentru alegerile din 2020 când se vizează un scor cu două cife.

„Avem 75 de organizații și în jur de 4.000 de membri. Ne străduim să obținem un scor electoral cu două cifre în 2020. În 2016 am avut șapte virgulă ceva. Trebuie să fie consilieri în fiecare comună. Susținem coaliția de guvernare PSD-ALDE, inclusiv PMP. Ne vom îndrepta eventual spre o alianță de participare la alegeri, fără fuziuni, organizația din Timiș va milita împotriva oricărei fuziuni”, a declarat la final Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ