Titu Bojin, fericit că nu a avut înjurături sau scuipături. Cele 10 porunci ale UNPR către viitorul primar-VIDEO

561

La ultima conferinţă de presă a UNPR Timiş înainte de alegerile locale, Titu Bojin s-a declarat mulţumitcă nu a avut parte de înjurături sau scuipături în cele 35 de localităţi în care a avut întâlniri directe, în timp ce Ion Răducanu a prezentat cele 10 porunci ale UNPR pentru viitorul primar al Timişoarei.

“Cetăţenii trebuie să îi voteze pe Titu Bojin şi pe Ion Răducanu la CJ Timiş şi la Primăria Timişoara. Vreau să mulţumesc colaboratorilor şi prietenilor apropiaţi, care mi-au fost alături în această campanie. Noi suntem cei care vom face cărţile în judeţul Timiş, cei care vom fi la mijloc, chiar dacă nu îmi place ideea că voi fi curtat şi eu şi domnul Răducanu în zilele următoare de cei din stânga şi de cei din dreapta. Eu am vizitat şi am vorbit cu 97 de primari din anul 1999 şi până în prezent. Trebuie să recunosc faptul că această campanie a fost cea mai frumoasă şi cea mai liniştită. Nu am avut niciun fel de înjurături sau scuipături din toate cele 35 de localităţi, de întâlniri directe. Am avut câteva întâlniri chiar frumoase, la Lugoj, Sânnicolau, Buziaş, Jebel. Din cei 35 de candidaţi, după ce m-am consultat cu domnul Răducanu , avem şanse să avem chiar şi 10 primari în judeţ. Am reuşit cu domnul Răducanu să fim prezenţi la cele mai multe evenimente din Timiş, să participăm. Următoarele 36 de ore sper să fie la fel de fair-play ca şi până acum. Eu nu am adus cuvinte grele sau injurii niciunui partid şi nici unui contracandidat. Am avut întâlniri cu mii de oameni şi sprijinul tuturor primarilor. Rog cetăţenii să vină la vot chiar dacă nu se anunţă timp favorabil şi să facă tot posibilul să voteze lista Consiliului Judeţean, să voteze poziţia 2. Să dea cu ştampila în Titu Bojin şi Ion Răducanu” a declarat Titu Bojin în cadrul conferinţei.

Ion Răducanu, candidatul formaţiunii la funcţia de primar al Timişoarei este şi autorul celor 10 porunci din decalogul adresat viitorului edil:
1. Apăraţi sănătatea timişorenilor.
2. Nu vă consideraţi centru universului, nu decideţi de unul singur.
3. Ajutaţi toţi cetăţenii oraşului nostru.
4. Protejaţi patrimoniul statului şi al oraşului nostru pentru că este al nostru, al tuturor.
5. Feriţi-vă de corupţie.
6. Feriţi-vă de incompetenţi şi de oportunişti.
7. Nu perseveraţi în greşeli.
8. Duceţi acţiunile până la capăt.
9. Protejaţi aspectul civilizat al întregului oraş.
10. Folosiţi poliţia locală în interesul comunităţii locale.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Președinte Bojin mult succes in alegeri si speram sa mai prindeți un mandat la cirma cjt… Sa puteți realiza toate proiectele benefice județului nostru si pina la urma măcar sa avem in fruntea județului un Bănățean.. Mult mult succes

LĂSAȚI UN MESAJ