Titlul cu numărul 39 pentru un motociclist timișean!

63

Ionel Pascotă mai doboară un record în sportul românesc – a cucerit titlul cu numărul 39! Motociclistul din Giroc a devenit din nou campion al României grație unei duble victorii obținute în Grecia.

Când spui motociclism viteză te gândești invariabil la Ionel Pascotă, sportivul care de ani buni stabilește noi recorduri. Giroceanul a câștigat două etape consecutive în cadrul Campionatului European BMU și a Campionatului Național și și-a asigurat un nou titlu de campion național la categoria Supersport 600 cmc. În total acesta titlu este al 40-lea din cariera impresionantă a pilotului de 38 de ani.

”Vreau să mulțumesc CJT-ului pentru sprijinul acordat pe parcursul acestui sezon. Fără ajutorul acordat nu aș fi putut fi la cel mai înalt nivel. De asemenea vreau să mulțumesc și Primăriei Timișoara, sponsorilor, dar și familiei și fanilor, aceștia din urmă având de asemenea un aport special în cariera mea sportivă. Vă mulțumesc tuturor din suflet și sper că vă bucurați alături de mine de acest succes desăvârșit, la fel cum sper să o facem și la finalul Campionatului European BMU”, a declarat Ionel Pascotă.

Giroceanul este practic campion național deși până la finalul stagiunii mai sunt de disputat două runde. Dubla victorie de pe circuitul elen Serres a contribuit și în calendarul competiției est-europene. Aici Pascotă este lider în clasamentul general cu un avans de 39 de puncte și de încă un titlu de campion – cel cu numărul 40!

Următoarea etapă va avea loc pe data de 23 septembrie 2018, la Plevna, în Bulgaria.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.