TIR-uri răsturnate în urma vijeliei din această după amiază pe un drum național din vestul țării! VIDEO

1152

Circulaţia pe mai multe drumuri din Arad s-a desfăşurat cu dificultate în această seară din cauza a câtorva sute de copaci rupţi și indicatoare rutiere smulse de o furtună care s-a abătut, asupra judeţului.

Pe DN 69 Arad-Timişoara un camion de 7,5 tone a fost luat de vânt şi aruncat într-un şanţ de la marginea carosabilului. Drumul care duce către Pădurea Ceala de la marginea municipiului Arad a fost blocat după ce în zona au fost rupţi circa 30 de copaci.

Pe autostrada Arad – Timişoara un TIR (la kilometrul 538) şi un microbuz de marfă (la 3 kilometri mai departe) s-au răsturnat, în zona au fost blocate benzile 1 şi 2 şi s-a circulat pe bandă de urgenţă. Din fericire nu sunt victime. Tot pe autostradă mai multe indicatoate rutiere au fost smulse de vânt.

În municipiu şi judeţ sunt semnalate cazuri de case descoperite de vânt sau de panouri publicitare rupte.

Zece muncitori de la o fabrică din municipiul Arad, Leoni, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu diferite răni prin tăiere şi lovire după ce o uşa de sticlă ruptă de vânt.

Echipajele de polițiue se află pe teren pentru a fluidiza circulația iar echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență intervin pentru a curăța zonele de copacii rupți.

“În ultima ora, la serviciul unic de urgenţă 112 au existat circa 50-60 de apeluri”, a declarat, pentru Radio Timișoara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

LĂSAȚI UN MESAJ