TIR lovit de un tren de pasageri. Șoferul TIR-ului a suferit răni grave

123

atru persoane au fost rănite, marţi, 24 iulie,  după ce un tren a lovit un TIR, în localitatea Nanov, judeţul Teleorman, primele indicii fiind că şoferul TIR-ului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, trenul se deplasa dinspre Roşiori de Vede spre Alexandria, iar în comuna Nanov a lovit un TIR.

„Conducătorul unui tren, un bărbat în vârstă de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe ruta Roşiori de Vede – Alexandria, la intersecţia cu strada Renaşterii din comuna Nanov a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat în vârstă de 42 care nu a respectat semnificaţia indicatorului de oprire. În urma impactului, patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Dragole.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian gelu Dragomir a spus că trei dintre persoanele rănite sunt pasageri din tren, starea acestora fiind bună, iar şoferul camionului este rănit grav, acesta fiind gtransportat de urgență la spital.

Sursă: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ