Tinerii infractori de la Buziaș au fost spovediţi, împărtăşiţi si pregătiţi spiritual…

222

Tinerii internaţi în Centrul de Reeducare Buziaş au avut parte de o activitate intensă în Săptămâna Patimilor.
Printre altele, adolescenţii beneficiază de asistența religioasă a părinţilor parohi ai celor doua biserici ortodoxe din Buziaş, Biserica Naşterii Maicii Domnului si Biserica Sfinţilor Apostoli Petru si Pavel, fiind spovediţi, împărtăşiţi si pregătiţi spiritual pentru evenimentul creştin ce va urma.
Patru dintre minorii internați vor fi „străjeri” la mormântul amenajat în altarul Bisericii Sfinţilor Apostoli Petru și Pavel, din Buziaş, pe parcursul slujbei oficiate in Vinerea Mare.

Activităţile derulate în Centrul de Reeducare Buziaş, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, se vor încheia luni, 2 mai 2016, prin participarea unui grup de 30 de minori internaţi la acţiunea „Un Paşte pentru fiecare”, organizat la Timişoara de către Biserica Betel.

Pe parcursul vacanţei şcolare, doua dintre persoanele internate vor fi recompensate, pentru comportament constant pozitiv, cu o învoire de 48 de ore in localităţile de domiciliu, iar alti doi tineri vor beneficia de o învoire de patru ore in localitatea in care este situat centrul educativ.

LĂSAȚI UN MESAJ