Tinerii din Timișoara au șansa de a învăța să fie antreprenori. Totul este gratuit

270

Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR Timişoara) te învaţă să fii antreprenor!

Pe 24 august au început înscrierile la Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, care va avea loc în perioada 11-16 septembrie 2017. Programul de formare profesională în domeniul antreprenoriatului, iniţiat de APFR Timişoara este adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, din Regiunea Vest, care doresc să îşi dezvolte competenţe în antreprenoriat. Astfel, în perioada mai sus menţionată, 40 de tineri vor parcurge un program de inovaţie şi excelenţă la nivel national prin care vor reuşi să identifice noi idei de afaceri şi chiar să îşi dezvolte propriul plan de afacere. De asemenea, vor beneficia gratuit de consiliere şi asistenţă antreprenorială şi de servicii de cazare, masă şi transport gratuit în program.

APFR Timişoara este unul dintre cei mai activi furnizori de formare din Regiunea Vest cu o bogată expertiză în managementul organizațional, formare profesională, evaluarea competențelor, egalitate de șanse, psihoterapie și consiliere psihologică. APFR a introdus în codul ocupațiilor din România o nouă ocupație, cea de manager și a înființat o Școală Națională a Femeilor Manager. În prezent, în parteneriat cu una dintre cele mai importante organizaţii din vestul ţării, Centrul Euroregional pentru Democraţie (CED) sprijină dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor din România prin proiectul Școala Regională de Vară a TinerilorAntreprenori“Antreprenor5Vest”, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, contract nr. 9910/25.07.2017.

Perioada de înscriere în programul de formare este 24 august – 6 septembrie 2017. Parteneri locali: Asociaţia Centrul Judeţean de Voluntariat Arad, Asociaţia SALVITAL Hunedoara, Asociaţia Sfera Timişoarei, Federaţia Caritas a Diecezei Timişoara şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ