Tinerii au intrat în sediul instituției Avocatul Poporului pentru a depune o petiție, semnată de 140.000 de români, prin care se cere demisia lui Victor Ciorbea. VIDEO

594

Tinerii au fost întâmpinați de polițiști și jandarmi. Ciorbea s-a arătat dispus să vorbească cu șapte dintre ei, însă cu condiția de a nu fi înregistrat. Tinerii au refuzat, acuzând lipsa de transparență. Ei au părăsit sediul Avocatului Poporului după câteva ore în care au așteptat în zadar să fie primiți de Victor Ciorbea în condiții de transparență.

Inițiatorii petiției îl acuză pe Ciorbea că acordă „foarte puțină atenție cetățenilor și deosebit de multă grijă politicienilor acuzați sau condamnaţi pentru diferite ilegalități”.

„Domnule Ciorbea, Suntem nemulțumiţi de felul în care va derulați activitatea, acordând foarte puțină atenție cetățenilor și deosebit de multă grijă politicienilor acuzați sau condamnați pentru diferite ilegalități. Vă cerem să eliberați postul pentru cineva care pune interesul cetăâeanului pe primul loc.

Când au fost oameni călcați în picioare la Pungești, nu a avut nicio apăsare. Când mii de persoane cu dizabilităţi ar fi avut nevoie de implicararea să, le-a întors spatele. Când “scriitorii” din pușcării sau președinţi de partid certați cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat să îl ofere”, spune inițiatorul petiției.

sursa: www.aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ