Tineri evadați din Centrul Educativ Buziaș! Ce măsuri s-au luat în privința lor

368

Tinerii care au evadat din Centrul Educativ Buziaş, din judeţul Timiş, au fost prinşi, miercuri, în judeţul Mehedinţi, la fel ca şi primul dintre cei care s-au sustras măsurii preventive educative privative de libertate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Centrului Educativ Buziaş, cei doi tineri care au evadat, miercuri, au fost prinşi în judeţul Mehedinţi. La acţiunea de identificare şi capturare a deţinuţilor au participat poliţişti şi jandarmi din judeţele Timiş şi Mehedinţi, precum şi echipe mixte formate din angajaţii Centrului Educativ Buziaş şi al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

“În urma acestui incident, a fost informat judecătorul de supraveghere şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, cu privire la săvârşirea infracţiunii de sustragere de la executarea unei măsuri educative privative de libertate”, comunică reprezentanţii Centrului Educativ Buziaş.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani au evadat, miercuri, din Centrul de Reeducare Buziaş, din judeţul Timiş, fiind prinşi în judeţul Mehedinţi.

Este vorba de Liviu Horaţiu Grozav, în vârstă de 19 ani, care se afla în centru pentru infracţiuni de furt calificat, Gheorghe-Marian Buliga, de 20 de ani, condamnat pentru tâlhărie.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ