Timp de cinci zile, timişorenii sunt așteptați la Salonul Industriei Uşoare. Foto-Video

129

Centrul Regional de Afaceri din Timișoara este gazdă, timp de cinci zile, la prima ediţie din acest an a Salonului Industriei Uşoare – ediţia de primăvară.

La eveniment participă peste 60 de firme din întreaga ţară, cu mărfuri de sezon pentru această perioadă. Astfel, timişorenii pot găsi aici o gamă diversificată de produse, confecţii, blănuri, paltoane, încălţăminte, scurte din piele, geci, lenjerie intimă, accesorii, marochinărie, hăinuţe de copii.

În cadrul expoziţiei sunt prezente şi două firme cu produse din străinătate – un producător de blănuri din Grecia şi un importator de produse din Italia.

Nu lipsesc nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand-made, dulciuri etc. Tot aici timişorenii pot găsi şi produse alimentare, preparate din carne, mezeluri, cozonaci, colaci sau produse apicole. Acestea se află pe platoul din fața Centrului Regional de Afaceri, unde se pot degusta și produse alimentare cu specific grecesc sau turcesc.

La Salonul Industriei Ușoare se mai găsesc şi produse ce poartă marca OSIM: dulceaţă de ardei iuţi, ce merge foarte bine lângă un grătar, dar şi altele, de la fructele de pădure până la cele clasice, dar şi o zacuscă de ciuperci, de fasole sau de vinete, dulceţuri, siropuri, uleiuri de masaj, ulei de dovleac sau de rapiţă, apă de toaletă, diverse tipuri de lichior sau o tuică de mure.

Salonul s-a deschis miercuri, 20 februarie și va putea fi vizitat până sâmbătă, 23 februarie, între orele 10:0020:00, iar duminică, în ultima zi a expoziției, va fi deschis între orele 10:0018:00. Intrarea este liberă.

Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ