Timișorenii sunt invitați la Carnavalul Florilor de la Biserica Albă

477

Ne mai despart doar câteva zile de Carnavalul Florilor din Serbia, de la Bela Crkva (Biserica Albă). Localitatea sârbească se află la mai puţin de 100 de km de Timişoara, iar evenimentul are o tradiţie de peste 150 ani.

În cadrul celor şapte zile de carnaval vor avea loc evenimente deosebite, cum ar fi: defilarea carelor alegorice, concursuri de frumuseţe pentru băieţi şi fete, spectacole cu poveşti şi cântece din pădurea imaginară, petreceri de muzică salsa, maraton de muzică rock, parada festivalului, dar nu vor lipsi nici majoretele.

Carnavalul Florilor de la Biserica Albă va avea loc între 19-25 iunie 2017, iar în acest an sunt aşteptaţi mai mulţi timişoreni faţă de alţi ani, existând locuri de cazare între 5-10 euro pe noapte, pe malurile celor şapte lacuri din zonă, unde se poate face baie, plajă, se poate pescui, se pot practica sporturi nautice.

Un prânz nu depăşeşte câţiva euro, mai ales că zona este recunoscută şi pentru preparatele culinare din peşte, în special pentru ciorba de peşte.

Pentru timişoreni ar fi un wekend minunat, Biserica Albă fiind o excelentă destinaţie pentru un sfârşit de săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ