18 C
Timișoara
joi 25 iulie 2024

Timișorenii sunt așteptați duminică seara în Parcul Uzinei la un alt Picnic Atipic

O nouă ediție a evenimentului Picnic Atipic va avea loc duminică seara, în Parcul Uzinei. Timișorenii care-și doresc să petreacă timp în aer alături de persoana iubită, priteteni sau chiar și părinții alături de copiii lor se pot bucura de activități dumincă seara.

Organizatorii pregătesc ateliere de olărit, activității de pictură pe față pentru cei mici. Atelierele se desfășoară până la ora 21:00. De asemenea, cei care vor să surprindă momentele frumoase alături de cei dragi se pot bucura și de ședințe foto.

Scopul acestor evenimente este o schimbare de mentalitate și ne dorim ca, odată organizat din exterior, un astfel de picnic, să inspire persoanele din comunitate să organizeze astfel de întâlniri și în viitor”, spun organizatorii.

De asemenea, cei care nu și-au adus mâncare sau produse de băut au la dispoziți standuri cu produse alimentare.

Sursă: https://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întreruperea furnizării de apă caldă

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți...

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns la spital

Un șofer de 66 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Albina și Moșnița Nouă.  Bărbatul s-a izbit...

Citește și :