Timişorenii se plâng că oraşul e invadat de şobolani! Răspunsul HALUCINANT al primarului!

2295

Timişorenii i s-au plâns edilului-şef Nicolae Robu că oraşul a ajuns să fie invadat de şobolani. Locuitorii sunt nemulţimiţi de faptul că rozătoarele mişună în parcuri, în parcările de la marile centre comerciale, în cartiere. Şi asta într-o viitoare capitală culturală europeană. Iar situaţia nu e de azi, de ieri, ci de ani buni.

Răspunsul primit de la primarul Timişoarei este de-a dreptul halucinant: „E trist…”. Iar edilul îl ia la rost, de-a dreptul, pe cetăţeanul care a „îndrăznit” să ridice o astfel de problemă. Nicolae Robu spune că că nu există un contract de deratizare fiindcă Primăria e blocată în instanţă de 3 ani.

Menţionăm aici faptul că Timişoara nu mai are contract cu o firmă de dezinsecţie, care să elimine şi alte insecte în afara ţânţarilor, dar şi de deratizare, din 2014. Atunci Romprestul, nemulţumit că nu a câştigat licitaţia, a contestat decizia în instanţă. Dosarul este încă pe rolul Tribunalului.

Cu toate aceste scuze, o rezolvare trebuie găsită fiindcă, aşa cum spune şi timişoreanul revoltat „dacă, de exemplu, aţi fi blocaţi în instanţă cu licitaţia pentru contractul de salubrizare, aţi lăsa Timişoara sub munţi de gunoaie?”.

LĂSAȚI UN MESAJ