Timișorenii se chinuie prin nămeți, primarul este mulțumit de deszăpezire

383

Timișoara este sub nămeți. Trotuarele, multe, chiar și din zona centrală, sunt impracticabile, la fel și unele stații de transport în comun. Șoferii se chinuie zeci de minute pentru a ieși cu mașinile din spatele blocurilor și de pe străzile laterale.

Totuși, deși pe rețelele de socializare sunt multe poze cu străzi nedeszăpezite din Timișoara, din biroul administrației Robu lucrurile se văd altfel. Edilul șef este mulțumit de modul de deszăpezire a orașului.

”Pe arterele principale se circulă bine. Pe stăzile secundare, pe unele s-a putut interveni, pe altele nu. Avem 1.200 de străzi. Între blocuri ne este aproape imposibil să intervenim. Eu cred că deși nu avem un operator cu contract pe termen lung, pentru că nu a venit nimeni la licitație, (…) am făcut față la nivelul care se vede, care nu cred că este mai prejos decât ceea ce s-a realizat altă dată când aveam contract în aceleași condiții meteo. Zăpadă așa multă ca acum și căzută în scurtă perioadă eu nu am mai văzut în Timișoara de mulți ani”, a declarat primarul Timișoarei.

Edilul recunoaște că sunt zone unde nu s-a intervenit. Problema este că primăria nu are un contract cu un operator specializat în deszăpezire. De exemplu, în zona Plopi, peisajul este de ”iarnă la țară”. Dar situația se regăsește și în alte zone, mai ales în cele periferice.

 

Hai ma ca e normala situația asta…..eu zic sa TRIPLEZE IMPOZITELE de la anul sa aiba ce FURA mai mult smecherii de partid, iar functionarii publici sa aiba salarii mai mari! Voi mai înghițit mult vrajeala primarului si hotia politicienilor? #MUIECLASAPOLITICA!!!

Publicată de Radu Constantin pe Sâmbătă, 15 decembrie 2018

 

LĂSAȚI UN MESAJ