Timișorenii revoltați! Orașul e plin de gunoaie

138

Timișoara este în continuare plină de gunoaie. Firma de salubritate angajată de Primăria Timișoara nu pare să facă față cantității mari de deșeuri ce trebuie adunate.

Un timișorean a surprins în imagini mizeria din zona Calea Lipovei. Omul este revoltat pentru că în câteva zile începe școala și autoritățile nu par interesate ca zonele unde sunt unități de învățământ să fie lună și bec.


„Peste cateva zile începe școala,strada I.I. de la Brad colț cu Perlei în față sc.Gen.7 nu s-a făcut curat de firmele numite de primărie cred din primăvară .Canalele sunt parțial opturate,mizerie pe lângă bordură, porumbei morți ,copaci parțial uscați , mizerie aruncată la colțul gardului școlii”, a scris timișoreanul pe Facebook.

Reprezentanții firmei de salubritate au cerut înțelegere timișorenilor, în aprilie când și-a început activitatea, pentru ca cantitatea de deșeuri ce trebuie adunate era atât de mare încât va dura destul de mult până când orașul va fi curat.

1 COMENTARIU

  1. Este adevarat ca firma de salubritate nu face fata, sau nu isi face treaba, nu stiu.
    Dar…nici noi (timisoreni cu acte sau in trecere prin Timisoara) nu reusim sa ne civilizam odata.
    Adunam zilnic din fata casei ambalaje de covrigi, cornuri, napolitane, ciocolata, pahare de cafea si nenumarate chistoace de tigari aruncate de cetateni bine imbracati care trec pe acolo si odata ce termina de mancat/baut/fumat, arunca pe jos ambalajele sau chistoacele. Si Doamne-fereste sa ii atragi atentia vreunuia dintre ei, ca te ia la injurat sau se uita de parca i-ai dat in cap.
    Intr-o zi am vazut un barbat trecut de o varsta, care fara rusine isi facea nevoile langa intrarea intr-un bloc din Piata Balcescu. Si cand am strigat la el mi-a raspuns „Si mata daca iti vine sa te… , ce faci, nu te… ?” Si nu era nici om al strazii, nici vagabond, era un nene care a trecut prin zona.
    Si atunci…No comment….

LĂSAȚI UN MESAJ