Timișorenii reclamă: străzi închise fără anunț în prealabil

59

Porțiuni din mai multe străzi din preajma Podului Dragalina sunt închise, în această dimineață, din cauza șantierului de modernizare și lărgire a podului. Timișorenii care au trecut cu mașinile prin zonă au avut surpriza de a nu putea înainta. Problema este că Primăria Timișoara nu a anunâat restricțiile.

”Străzi închise în zona podului Dragalina (Ștefan cel Mare). Nu intrați pe Dragalina (n.r. Bulevardul Dragalina) dacă vreți să faceți spre ITM (pe Titulescu), iar dinspre Iosefin e închisă Str Tudor Vladimirescu pe malul Bega până la intersecția cu str Dragalina dinspre ADP de pe Titulescu se poate trece spre Dragalina, dar ocoliți printre blocuri !!!”, a scris un șofer pe Facebook.

Edilul-șef a anunțat că lucrările la Podul Dragalina ar putea fi gata zilele acestea și că luni ar putea fi deschis traficul.

Iată alte artere unde se lucrează vineri, în Timișoara: Str. Munteniei, Str. Ferdinand , Str. Stelelor, Str. Cireşului, Str. 20 Decembrie, Str. Sirius, Str. Cezar Boliac, Str. Emil Zola, Str. Virgil Oniţiu, Spl. Tudor Vladimirescu, Str. Brânduşei, Spl. . N. Titulescu, Str. Gelu, Str. Gh. Asachi, Drum legăură Stan Vidrighin – Liviu Rebreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ