Timişorenii, mult în urma Europei!

114

Timişorenii, deşi aflaţi la intrarea în Europa de Vest, nu par să țină pasul cu vecinii noştri mult mai civilizaţi. O arată datele Poliţiei Locale în ceea ce priveşte colectarea selectivă a deşeurilor. Agenţii au şi împărţit amenzi.

Potrivit Poliţiei Locale, cele mai multe pubele sunt pline de tot felu de gunoaie, deşi cele din plastic sau hârtie ar trebui aruncate numai în recipientele galbene.

“Facem apel la asociații să respecte prevederile HCL 371/2007 modificată, și să ia măsurile necesare astfel încât să depoziteze în pubelele galbene deșeurile destinate colectării selective precum peturi, cartoane, doze aluminiu, urmând ca acestea să fie ridicate separat de reprezentanții Retim SA. Acțiunile vor viza asociațiile de locatari și proprietari la care societatea de salubrizare a asigurat peste 4000 de pubele galbene, cu mențiunea că există posibilitatea asigurării a până la 7000 de astfel de recipiente la asociațiile care nu au contractat încă acest tip de pubele”, transmit poliţiştii.

Agenţii au amendat mai mulţi proprietari şi asociaţii de proprietari din oraş pentru că nu au colectat selectiv. Amenzile sunt cuprinse între 1.000 și 2.500 lei.

gunoaie-pubele-2

LĂSAȚI UN MESAJ