Pe lotul 4 din Lugoj – Deva se înaintează, dar greul acum începe!

536

Mobilizarea excepţională a constructorului care ridică lotul 4 din tronsnul de autostradă Lugoj – Deva dă rezultate. Cum rareori se întâmplă, voluntarii de la Pro Infrastructura îi laudă pe constructori, dar atrag atenţia că timpul este scurt până la termenul de finalizare din contract iar lucrările grele de abia au început.

“Lucrările continuă pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, constructor UMB. Mai jos găsiți câteva cadre de la nodul Șoimuș (Deva), viaductul din apropiere care urcă în vestitul „deal cu lilieci”, viaductul Brănișca și zona pescăriei. Toate aceste puncte sunt critice, iar volumul de lucrări este semnificativ. Monitorizăm atent acest lot de autostradă. Desigur, vă vom ține la curent cu fotoreportaje de la sol și filmări aeriene”, scrie Pro Infrastrctura pe Facebook.

O altă lucrare grea este construirea podului peste Mureş. Termenul contractual este decembrie 2017, însă nu au fost depăşite unele blocaje, cum ar fi mutarea liliecilor sau a stâlpilor Transelectrica. Lotul are 22 de kilometri şi costă 420 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ