Timişorenii invitaţi la Festivalul Virşlilor. Unde va avea loc

378

La doar 150 km de Timişoara ( folosind o parte din autostradă) are loc cea de-a V-a ediţie a Festivalului Virşlilor, în oraşul de la poalele cetăţii medievale Deva, care se va desfăşura între 28-30 iulie.

Virşli originali se fac doar în judeţul Hunedoara , la Vaţa de Jos, Brad şi Sălaşuil de Jos. Acolo sunt adevăratele reţete cu carne de oaie, capră, sau în amestec cu vită şi porc, foarte condimentaţi şi iuţi.

Pe platoul de la poalele cetăţii vor putea fi cumpărate suveniruri, dulciuri, colaci secuieşti, bijuterii, plăcinte tradiţionale, însă dacă este muzică vor fi şi mici şi bere, însă virşli vor sta în cap de masă.

Pe scena amplasată pe platoul de la Cetate, vineri şi sâmbătă vor avea loc concerte live cu Marcian Petrescu & Trenul De Noapte – ”Rock & Roll și Muzicuță”; SHIFT; Recital extraordinar: Randi; Spectacol de lasere și foc de artificii, trupa praf & traffic , cu invitaţi speciali Matteo şi Vescan.

Ziua de duminică este dedicată muzicii populare cu Ansamblul folcloric „Pădureanca” Deva; Orchestra „Iancu Popovici” şi soliştii: Liliana Todea, Corina Tudor, Sergiu Cipariu, Octavia Hetea, Dragana Gaga și Petrică Velescu; Momente vesele cu Nea Marin Olteanul; Invitat special: Pera Todorovici și Tamburașii; Prezintă: Cristina Ursu. Spectacolele în cele trei zile vor începe de la orele 18,30.

LĂSAȚI UN MESAJ